EVENTY

Gastro Party 2014

Zapraszamy do zapoznania się z relacją foto z eventu zorganizowanego przez Stowarzyszenie Kucharzy Polskich i Sports Hospitality.

Kobiety rządzą w Młodym Kreatorze Sztuki Kulinarnej

W dziewiątej edycji konkursu Unilever Food Solutions triumfy święciły kobiety.

Młody Kreator Sztuki Kulinarnej - znamy finalistów

To już dziewiąta edycja konkursu organizowanego przez Unilever Foods.

Norge & Food Service Chefs’ Competition - 2011 Śledź Norweski, 28-29 listopada 2011 r.

Konkurs zorganizowali: Norweska Rada ds. Eksportu Ryb i Owoców Morza - organizacja, której celem jest popularyzacja norweskich ryb na rynkach całego świata, oraz nasz magazyn "Food Service". Ideą jest przeniesienie do Polski najlepszych międzynarodowych wzorców konkursów kulinarnych.

KONKURS "ŁOSOŚ NORWESKI W POLSKIEJ KUCHNI" 10 maja 2012 r.

To był wyjątkowy konkurs z wielu powodów. Najbardziej prestiżowym akcentem, który na długo pozostanie w naszej pamięci, była wizyta Jego Królewskiej Mości Haralda V i Jej Królewskiej Mości Królowej Sonji, którzy swoją obecnością zaszczycili finał konkursu.

Ogólnopolski Konkurs na Najlepszą Restaurację Sushi 2012-08-26

Konkurs będzie rozgrywany w trzech kategoriach, a wydarzeniu towarzyszą również warsztaty, seminaria, wykłady i specjalny program dla dzieci.

PARTNERZY

Advertisement