TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

McDelivery już w Warszawie McDonald’s rusza z nową usługą dostaw w aplikacji UberEats. Od 1 lipca wybrane restauracje McDonald's w Warszawie oferują możliwość zamówienia produktów z dowozem przez ogólnodostępną aplikację UberEats.
Jak powinni być ubrani pracownicy piekarni i cukierni? Kto pracuje w piekarni czy przy produkcji w cukierni, ten wie, że są to miejsca, w którym występuje szereg zagrożeń, takich jak ruchome części maszyn, ostre krawędzie, śliska podłoga, wysokie temperatury, gorący tłuszcz, para.
Znamy 11. finalistę KPP 2017 Międzynarodowe Mistrzostwa w Podawaniu Baraniny wygrali Emil Klimas i Dawid Feist z Restauracji Cucina w Poznaniu.
Kolejny Młody Talent Alicja przyznaje, że zamiłowanie do gotowania obudziło się w niej dopiero niedawno, a szkołę gastronomiczną wybrała wręcz przypadkowo. Jednak dzięki stażowi w restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju - wygranemu w programie Szef dla Młodych Talentów - mogła upewnić się, że gastronomia to szkoła życia
Program "Szef dla Młodych Talentów" wspiera kolejnych uczniów Konrad to 18-letni Zakopianin, który kocha góry, ale jeszcze bardziej kocha gotowanie i to właśnie z nim wiąże swoją przyszłość. Dzięki programowi Szef dla Młodych Talentów mógł uczyć się nowych technik kulinarnych od Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju

MAGAZYN

Nr 166/2017

NA OKŁADCE: Restaurator Piotr Popiński.
W ŚRODKU: wywiad z Henrym McGovernem, założycielem firmy AmRest, prowadzącej ponad 1200 restauracji w 13 krajach świata


PARTNERZY

Advertisement