TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

Kolejna edycja festiwalu Smakuj Trójmiasto Już 22 października aromaty orientalnej kuchni uniosą się nad gdańskim Garnizonem Kultury. W Starym Maneżu odbędzie się azjatycka edycja Smakuj Trójmiasto - jednego z najpopularniejszych trójmiejskich festiwali kulinarnych.
Przewodnik Michelin Szwajcaria 2018 W najnowszej edycji pojawiły się dwie nowe dwu-gwiazdkowe restauracje.
Sfinks otwiera swoją pierwszą Fabrykę Pizzy Sfinks Polska, właściciel sieci Sphinx, Chłopskie Jadło i WOOK, otworzył w podwarszawskim Piastowie restaurację Fabryka Pizzy. Jest to pierwszy lokal, w który Sfinks zainwestował w ramach masterfranczyzy tej marki. Mieści się w pasażu handlowym w budynku Rezydencji Warszawskiej przy ul. Warszawskiej
2am: dessertbar kończy 10 lat Z tej okazji barmani, Kamil Foltan i Suichi Ofuchi wspólnie z Janice Wong i zespołem dessert-baru przygotują specjalne menu. Wydarzenie odbedzie się 11 października w 2am dessertbar w Singapurze.
Weindich na Targach Polagra Naszą działalnością łączymy różne branże. Z takim hasłem przewodnim firma wystąpiła podczas Międzynarodowych Targów Technologii Spożywczych POLAGRA-TECH 2017.

MAGAZYN

Nr 168/2017

NA OKŁADCE: Bariści
W ŚRODKU: wywiad z Kurtem Schmidtem, szefem kuchni restauracji 99 w Santiago.


PARTNERZY

Advertisement