TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

Wyjątkowy tydzień Od 25 sierpnia do 3 września w Warszawie odbędzie się trzecia edycja festiwalu Fine Dining Week. Restauracje biorące udział w wydarzeniu przygotują 5-daniowe menu degustacyjne w specjalnej cenie 119 zł.
Sedno smaku "Do Sedna. Zapomniane umiejętności" to nowa inicjatywa warszawskiej restauracji Bazar Kocha. Kolacja inaugurująca cykl odbędzie się już 29 czerwca.
Superfood szansą dla rynku spożywczego Od kilku lat wzmacnia się trend rynkowy dla produktów superfood. Pozytywne wiadomości dla sympatyków super-żywności napływają właśnie z Kalifornii. Według danych Amerykańskiego Urzędu Statystycznego ds. Rolnictwa (NASS) tegoroczne, szacowane plony śliwek kalifornijskich wyniosą 105 tys. ton, co oz
Wyjątkowa kulinarna przestrzeń w Warszawie Polish Plate w siedzibie przy Stępińskiej 2 w Warszawie uruchamia kulinarny inkubator.
KRAM GOLF CUP Już 15 lipca 2017 kolejna IV edycja charytatywnego turnieju golfowego KRAM GOLF CUP.

MAGAZYN

Maj 2017

NA OKŁADCE: Cukiernicy.
W ŚRODKU: Kapibara z Kartageny. Rozmowa z Charliem Otero, szefem kuchni restauracji La Communion w kolumbii


PARTNERZY

Advertisement