NEWS

The Basque Culinary World Prize 2017 Ruszyły zgłoszenia do nagrody.
Przedstawiamy plan wydarzeń Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do końca 2017 roku Wszystkie wydarzenia które współorganizuje OSSKIC mają od lat patronat Ministerstwa Rolnictwa i Agencji Rynku Rolnego.
XII Konkurs Kulinarny Arte Culinaria Italiana już za nami 10 marca w Hotelu Słoneczny Zdrój Medical SPA&Wellness ****, rywalizowali ze sobą kucharze z całej Polski, którzy zakwalifikowali się do finału XII Konkursu Włoskiej Sztuki Kulinarnej "Arte Culinaria Italiana".
Kolacja Massimo Bottury w Australii Massimo Bottura, właściciel i szef kuchni restauracji Osteria Francescana w Modenie bedzie gospodarzem specjalnej kolacji w Sydney, we współpracy z organizacją OzHarvest.
W dniach 16-18 marca w Katowicach odbyła się pierwsza edycja Food Show Były to trzy dni prezentacji produktów żywnościowych, degustacji, pokazów gotowania, warsztatów kulinarnych, spotkań z szefami kuchni i blogerami kulinarnymi, debaty i dyskusje branżowych

MAGAZYN

Marzec 2017

NA OKŁADCE: Przemysław Błaszczyk. Jak gotować na Śląsku.
W ŚRODKU: Wywiad z Matthew Abbickiem i Ronnym Emborgiem z nowojorskiej restauracji Atera.


PARTNERZY

Advertisement