TV

Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016

Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016

Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016. 10 marca w warszawskiej restauracji Moonsfera finali?ci ogólnopolskiego konkursu Dilmah Real High Tea Challenge 2016 walczyli o z?oty medal i prawo reprezentowania Polski w globalnym finale. Zwyci??y?a restauracja 16 Sto?ów z Lublina.

NEWS

Nowy system serwetek dyspenserowych Tork Xpressnap® Doświadczenie, które TORK zdobywa od wielu lat pozwala marce rozumieć potrzeby klientów. Swoją wiedzę marka TORK wykorzystała w rozwoju… systemu serwetek dyspenserowych Tork Xpressnap®.
Paweł Rodaszyński zwycięzcą World Class Poland 19 czerwca w warszawskiej restauracji Villa Foksal odbyły się finały polskich eliminacji do najbardziej prestiżowego konkursu miksologicznego na świecie, World Class Competition.
Spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016 1 czerwca br. w Akademii Makro w Warszawie zorganizowane zostało spotkanie inauguracyjne Mistrzostw Młodych Kucharzy 2016.
Targi Gastrosilesia już we wrześniu: Biznes. Technologie. Media. Kulinaria. Pod takim hasłem odbywać się będzie czwarta edycja Targów Technologii Przetwórstwa Spożywczego GASTROSILESIA 2016, których organizatorem jest firma Weindich. Wydarzenie odbędzie się dn. 13-14 września 2016r. w Chorzowie.
Podsumowanie wieczoru gourmet w Ambasadzie Chile 
14.06.2016 w ogrodach Ambasady Chile w Warszawie odbyło się smakowite popołudnie w stylu gourmet połączone z degustacją lokalnych produktów tego kraju.


Znamy już nazwiska finalistów XI edycji konkursu Primerba Na początku czerwca w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions odbył się półfinał konkursu kulinarnego dla profesjonalistów Primerba Cup 2016.

MAGAZYN

Maj 2016

NA OKŁADCE: Bogumił Jankiewicz i Krzysztof Kołaszewski, właściciele Bobby Burger.
W ŚRODKU: wywiad z Alexandrem Gauthierem, Szefem Kuchni 2016 wg Żółtego Przewodnika Gault & Millau Francja


PARTNERZY

Advertisement