TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

Nowe wyzwanie dla zawodników Bocuse D’or 2017 Konkurencja na danie w 100% roślinne.
Premiera nowej książki ze staropolskimi przepisami "Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Źródła drukowane."
Francuski magazyn branżowy, Le Chef, ogłosił listę 100 najlepszych szefów kuchni na świecie Na pierwszym miejscu znalazł się Alain Passard (L’Arpège, Paryż)
Gotujmy Zdrowo w Water&Wine W listopadzie w Water&Wine, restauracji zlokalizowanej przy zakładzie butelkującym Cisowiankę, odbyło się spotkanie blogerów związane z kampanią społeczną Cisowianki - Gotujmy Zdrowo.
Gala Żółtego Przewodnika Gault&Millau już za nami Przedstawiamy zwycięzców nagród Gault&Millau 2016.

MAGAZYN

Październik 2016

NA OKŁADCE: Mama Boss. Chanukan Duangkumma, szefowa kuchni restauracji Thaisty.
W ŚRODKU: wywiad z Vivianą Varese, szefową kuchni jednogwaizdkowej Alice Ristorante z Mediolanu.


PARTNERZY

Advertisement