TV

Konferencja marketingowa Food Service

Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracj?

Aran?uj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracj?

NEWS

Nowy system serwetek dyspenserowych Tork Xpressnap® Doświadczenie, które TORK zdobywa od wielu lat pozwala marce rozumieć potrzeby klientów. Swoją wiedzę marka TORK wykorzystała w rozwoju… systemu serwetek dyspenserowych Tork Xpressnap®.
Festiwal Wina Niemieckiego Niemiecki Instytut Wina już po raz ósmy zaprasza branżę na degustację.
Australia w Warszawie 28 kwietnia br. w restauracji Endorfina odbyła się wielka degustacja win z Australii pokazująca różnorodność kulturową i geograficzną tego kontynentu.
Koneser - dla gastronomii z klimatem Za niespełna dwa lata, rozrywka i gastronomia staną się znakiem rozpoznawczym Centrum Praskiego Koneser, powstającego po sąsiedzku na terenie byłej fabryki wódek. Na pomysły właścicieli lokali gastronomicznych czeka tu ponad 6000 mkw. powierzchni do wynajęcia.
Maj z Rieslingiem W dniach 9-29 maja na terenie całej Polski odbędzie się druga edycja Riesling Weeks.
Miejski Festiwal Kulinarny Smakuj Trójmiasto VEGE EDITION - już 15 maja Edycja VEGE to propozycja dla miłośników zieleniny, nasion, ziół i wyczarowywania zwyczajnych potraw z nietypowych składników.

MAGAZYN

Kwiecień 2016

NA OKŁADCE: Justyna Kosmala, współwłaścicielka Charlotte.
W ŚRODKU: wywiad ze Zbigniewem Grycanem, włąścicielem lodziarniokawiarni Grycan - Lody od Pokoleń.


PARTNERZY

Advertisement