TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

Ranking The 100 Chefs 2018 To jedyny na świecie ranking szefów kuchni skonstruowany wyłącznie przez nich samych.
Międzynarodowe występy Poland National Culinary Team OSSKiC wystąpi na ExpoGast Culinary World Cup2018 w Luksemburgu.
Banki Żywności ruszają z kampanią "Ratuj jedzenie, które dla innych jest marzeniem" Z początkiem grudnia ruszyła kampania "Ratuj jedzenie, które dla innych jest marzeniem" Federacji Polskich Banków Żywności.
Artur Grajber naczelnym szefem kuchni Belvedere GourmetGroup Do niedawna pracował jako szef kuchni w restauracji Genesis w Warszawie, a wcześniej przez wiele lat jako szef kuchni hotelu Sheraton
Wręczenie plakiet Michelin W dniach 4-5 grudnia w Warszawie i Krakowie odbyło się wręczenie Plakiet Przewodnika Michelin 2017 Main Cities of Europe, zorganizowane przez prezydenta Akademii Gastronomicznej w Polsce Macieja Dobrzynieckiego - partnera Przewodnika Michelin.

MAGAZYN

Nr 170/2017

NA OKŁADCE: Młoda krew poznańskiej gastronomii, Krzysztof Łapawa
W ŚRODKU: rozmowa z Jonathanem Knightem i Nickiem Shapirą z Jamie Oliver Restaurant Group.


PARTNERZY

Advertisement