NEWS

25. EDYCJA TARGÓW HORECA/GASTROFOOD/ ENOEXPO KRAKÓW

Wydarzenie odbędzie się w dniach: 15-17 listopada w Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków

„Wirtuozi Kuchni” to nowa odsłona programu Akademii HoReCa towarzyszącego Międzynarodowym Targom Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HoReCa. W ramach Kuchni Mistrzów znani szefowie kuchni zaprezentują nowatorską interpretację sztuki przyrządzania potraw w oparciu o tradycyjne produkty kuchni polskiej oraz będą łączyć potrawy z fantastycznymi winami.

– Z okazji 25. edycji targów chcemy podkreślić rolę ludzi pracujących w branży HoReCa. To im będzie poświęcona Kuchnia Mistrzów oraz specjalny koncert „Mistrzowie Menu” w czasie Targów – zapowiada Iwona Miliszkiewicz-Bielak, kierownik zespołu targowego.

Równocześnie z Targami HoReCa odbywają się Międzynarodowe Targi Wina ENOEXPO (więcej na stronie XXX – aktualność z działu wino). Więcej informacji na stronach internetowych wydarzenia: www.horeca.krakow.pl i www.enoexpo.krakow.pl

„Food Service” jest patronem medialnym wydarzenia.


MAGAZYN

Nr 177/2018

NA OKŁADCE: Kuchnia bliska sercu. Olga Lompa, szefowa kuchni w Pałacu i Folwarku Galiny.
W ŚRODKU: Wywiad z Kristianem Thomasenem Braskiem, właścicielem globalnej agencji Bon Vivant Communications.




PARTNERZY

Advertisement