NEWS

KOLEJNA EDYCJA TERRA MADRE SALONE DEL GUSTO

Wydarzenie odbędzie się w dniach 20-24 września w Turynie.

To jedno z najsłynniejszych i największych międzynarodowych wydarzeń kulinarnych na świecie. Co roku w jednym miejscu spotykają się mali lokalni producenci żywności, rzemieślnicy ze wszystkich stron świata, co tworzy niepowtarzalną okazję do dyskusji, wymiany opinii i doświadczeń. 


MAGAZYN

Nr 175/2018

NA OKŁADCE: Kulinarna Rapsodia.
W ŚRODKU: Smak Gwiazdek. Do stolicy Polski przyjechali: z Japonii – Zaiyu Hasegawa (Den**), z Peru – Mitsuharu Tsumura (Maido), ze Stanów Zjednoczonych – Fredrik Berselius (Aska**), z Hiszpanii – Dani Garcia (Dani Garcia Restaurant 2**) oraz Josean Alija (Nerua 1*), z Danii – Søren Selin (AOC**) i Jonathan K. Berntsen (Clou 1*).


PARTNERZY

Advertisement