NEWS

POLSKI FINAŁ WORLD CLASS 2017 ROZSTRZYGNIĘTY!
Znamy zwycięzcę zawodów barmańskich World Class Poland 2017! Jest nim Janusz Lemiesz z warszawskiego Baru Koszyki. Jako trzeci Polak weźmie on udział w światowych finałach prestiżowego konkursu miksologicznego World Class Competition. Pod koniec sierpnia w Meksyku zmierzy się z konkurentami z około
Janusz Lemiesz (25 lat) w finale World Class Poland 2017, który odbył się 21 maja w Warszawie, pokonał 12 konkurentów z Warszawy, Krakowa, Gdańska, Łodzi i Osieku. Drugie miejsce zajął Marcin Kruk (27...więcej
FINAŁ I EDYCJI AKCJI KUKBUK POLECA
Zainteresowani akcją producenci przesyłali do redakcji KUKBUK-a próbki swoich produktów. Najlepsze z nich otrzymały roczne wyróżnienie oraz szereg korzyści płynących z posiadania certyfikatu. Przedstawiamy wszystkie wyróżnienia.
Nagrody zostały wręczone w piątek, 19. maja podczas uroczystej gali w Mielżyński Wines&Spirites przy ul. Czerskiej w Warszawie.   Kategoria: napoje niealkoholowe Kozia Zagroda Cichostów – za lemoniady,...więcej
PODSUMOWANIE WIOSENNEJ EDYCJI FESTIWALU RESTAURANT WEEK “EMOCJE NA TALERZACH!"
W 378 najlepszych restauracjach i 30 miastach w całej Polsce, przy wspólnym stole spotkało się 90 tys. osób. Ogłaszamy wyniki festiwalu!
Wyniki Plebiscytu Gości wiosennej edycji festiwalu zostały ogłoszone 17 maja na konferencji online. W trakcie pierwszej części konferencji eksperci podzielili się wiedzą na temat trendów w świecie gastronomii....więcej
BARMAŃSKA BATALIA O MEKSYK
Już 21. maja polski finał World Class 2017! Na ostatniej prostej do zdobycia przepustki na światowe zawody rywalizuje 13 najlepszych, polskich barmanów z 5 miast: Warszawy, Krakowa, Gdańska, Łodzi i Osieku (woj. małopolskie). Zwycięzca zmierzy się pod koniec sierpnia w Meksyku z mistrzami sztuki bar
Konkurencję „Fast & Curious” fani sztuki koktajlowej będą mogli śledzić na żywo – w otwartej Rezydencji Koktajlowej World Class: w niedzielę, 21 maja (godz. 13:00 – 17:00), w warszawskiej Villi Foksal....więcej
NOWE TRENDY W CATERINGU
Usługi cateringowe to jeden z najmocniejszych sektorów rynku gastronomicznego - wyceniany jest na blisko 4,5 mld.
Na jeden kęs Finger Foods to mini dania, które należy spożywać bez użycia sztućców i talerzy. Te małe przekąski niewątpliwie sprawdzają się na wszelkiego rodzaju bankietach i imprezach, a wszystko za sprawą...więcej
AKADEMIA INSPIRACJI MAKRO W NOWEJ ODSŁONIE
Sieć hurtowni MAKRO Cash&Carry Polska prezentuje odświeżoną Akademię Inspiracji. Uroczyste otwarcie odbyło się 11. i 12. maja w Warszawie
To wyjątkowe miejsce, łączące specjalistów z branży gastronomicznej, przeszło prawdziwą transformację wizerunkową. Podczas uroczystego dwudniowego re-otwarcia 11 i 12 maja, klienci, dziennikarze i pracownicy...więcej
poprzednia 1 2 3 4 5 następna

MAGAZYN

Kwiecień 2017

NA OKŁADCE: Justyna Słupska-Kartaczowska. Kuchnia to męski świat.
W ŚRODKU: Wywiad z Janice Wong, szefową cukierni i koktajlbaru 2am:dessertbar w Singapurze.


PARTNERZY

Advertisement