RYNEK HORECA

W RADOMIU ZAINAUGUROWANO BUDOWĘ NOWOCZESNEGO KOMPLEKSU SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWEGO.
Inwestycja QFG Food ma zapewnić nawet 600 nowych miejsc pracy i będzie kosztowała blisko 170 mln złotych.

więcej
WYNIKI ANKIETY WŚRÓD PRZEDSIĘBIORCÓW Z SEKTORA MSP
Ponad 1/5 ankietowanych uważa, że kondycja ekonomiczna ich firmy w najbliższym czasie zmieni się na lepsze (wzrost o 1,6 pkt. proc), a ponad połowa (54,4 %) badanych jest zdania, że ich sytuacja finansowa nie ulegnie zmianie, co oznacza niewielki (o 2,4 pkt. proc.) wzrost.

więcej
ROZPOCZYNA SIĘ SEZON GRILLOWY
Dyrektor handlowy Fanexu opowiada o trendach w grillowaniu.

więcej
HOCHLAND NA TARGACH EUROGASTRO - WORLD HOTEL
Firma Hochland Polska przedstawiła swoją ofertę handlową pod marką Hochland Professional na targach Eurogastro - World Hotel, które odbyły się w Warszawie, w dniach od 5 do 7 kwietnia.

więcej
FAKTORIA WIN À LA CARTE
Chciałbyś zwiększyć sprzedaż wina w swojej restauracji?

więcej
POLACY SPOŻYWAJĄ CORAZ WIĘCEJ SZKOCKIEJ WHISKY
W 2016 roku import tego trunku nad Wisłą wyniósł 28 milionów butelek o wartości 62,5 milionów funtów. Konkurować ze "szkocką" może też irlandzka whisky. Polacy coraz częściej sięgają po nią, skłaniając się również ku droższym odmianom.

więcej
poprzednia 1 2 3 4 5 następna

MAGAZYN

Kwiecień 2017

NA OKŁADCE: Justyna Słupska-Kartaczowska. Kuchnia to męski świat.
W ŚRODKU: Wywiad z Janice Wong, szefową cukierni i koktajlbaru 2am:dessertbar w Singapurze.


PARTNERZY

Advertisement