TV

Czas na rozwiazania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii

Relacja z konferencji "Czas na rozwiazania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii"

KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 1
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
Food Service Summit 2016
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 4
Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?
Marek Leszczyński, DORA METAL
Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016. 10 marca w warszawskiej restauracji Moonsfera finali?ci ogólnopolskiego konkursu D ...
Relacja z konferencji "Czas na rozwiazania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii"

MAGAZYN

Nr 170/2017

NA OKŁADCE: Młoda krew poznańskiej gastronomii, Krzysztof Łapawa
W ŚRODKU: rozmowa z Jonathanem Knightem i Nickiem Shapirą z Jamie Oliver Restaurant Group.


Advertisement