TV

Konferencja marketingowa Food Service

Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?

Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?

KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016. 10 marca w warszawskiej restauracji Moonsfera finali?ci ogólnopolskiego konkursu D ...
Food Service Summit 2016
Szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional pokazuje ciekawe ...
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 4
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 1
Relacja z konferencji "Czas na rozwiazania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii"
Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?
Marek Leszczyński, DORA METAL
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2

MAGAZYN

Nr 176/2018

NA OKŁADCE: Obsługa na medal, spowiedź polskich kelnerów.
W ŚRODKU: Wywiad: René Redzepi o Nomie 2.0.




Advertisement